(2 producten)

VTwonen Composite Rigid Click

De Composite Rigid Click collectie is een mooie basis voor elk interieur. Deze betonlook tegels hebben de uitstraling van een betonnen vloer, maar het gemak een PVC vloer. Deze rechthoekige tegel heeft een formaat van 91,4 cm x 45,7 cm en zijn 7mm dik met aangehechte 10dB ondervloer.

De PVC tegels zijn voorzien van een allover structuur en een extra matte toplaag van 0.55 mm. Deze vloer is verkrijgbaar in Light Grey en Warm Grey, Antracite en Grey. Door de sterke toplaag ook geschikt is voor intensief woongebruik.

Wij kunnen uw VTwonen Composite Rigid Click PVC tegels voordelig leveren!

Ontvang onze scherpste prijs door een geheel vrijblijvende offerte aanvraag in te dienen. Het enige wat u hoeft te doen is de netto oppervlakte in te vullen en u ziet direct een totaal richtprijs. Vergeet niet om eventuele witte MDF plinten aan de offerte aanvraag toe te voegen. U krijgt dan een mooie strak afgewerkte vloer en bovendien beschermd deze plint uw muren tijdens het stofzuigen en dweilen.
Verstuur deze door op de knop 'toevoegen aan offerte' te klikken en u krijgt per email onze uitgewerkte offerte terug.

Lees meer

Bij aanschaf van een VTwonen vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij leveren uw Composite Rigid Click PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in.