QuickStep Blos Karnemelk Eik AVSPU40277

Adviesprijs: 49,95

Onze prijs: € 44,95

Productomschrijving

De QuickStep Blos Karnemelk Eik AVSPU40277 is eenvoudig zelf te leggen en de ondergrond hoeft niet perfect vlak te zijn voor plaatsing. QuickStep Blos is een rigid core click PVC van 125.1x18.9cm en 5mm dik. De Blos vloeren kunnen oneffenheden van 5mm breed en 2mm diep overbruggen. De AVSPU40277 Karnemelk Eik heeft een zeer matte afwerking, waarbij vlekken minder grip krijgen op de unieke toplaag en is gemakkelijk te onderhouden. De QuickStep Blos vloeren hebben een unieke geperste voeg en is 100% recyclebaar.

QuickStep Blos Karnemelk Eik AVSPU40277 is eenvoudig zelf te leggen.

Vul het aantal netto te leggen m²'s in bij de offerte aanvraagmodule en u krijgt van ons een uitgewerkte offerte terug inclusief gratis snijverlies!

Deze vloer is voorzien van een 10dB aangehechte ondervloer zodat een extra ondervloer niet meer nodig is!


Kenmerken

 • Rigid click PVC
 • Strook
 • 4V groef
 • Lengte: 1251mm
 • Breedte: 189mm
 • Dikte: 5mm
 • Pakinhoud: 2.128m2
 • Kleur:

Bijzonderheden

 • Slijtlaag: 0.55mm
 • W33
 • Garantie: 35 jaar
 • Vloerverwarming: Ja
 • Vloerkoeling: Ja

Overige kleuren binnen deze serie


QuickStep Blos click PVC

Afmetingen: 1251x189x5mm Voorzien van een aangehechte ondervloer zodat een extra ondervloer niet meer nodig is!

Als je op zoek bent naar een vloer die stijl en functionaliteit te over heeft, dan is Blos click PVC een aanbod dat je niet kan weigeren. De ultrasterke kern en de unieke toplaag beschermen tegen vlekken, krassen en stootschade, terwijl het innovatieve kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinylvloer ooit. Blos PVC is bovendien perfect geschikt voor renovaties en kan op vrijwel elke ondergrond, regelmatig of onregelmatig, geplaatst worden.

Naast de scherpe internet prijs voor QuickStep Blos Click PVC, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto aantal m² in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.

100 % watervast

Blos PVC is voorzien van ons geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met onze waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.

Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Vallende voorwerpen, morsen en krassen maken geen kans dankzij de ultrasterke kern van Blos PVC en de unieke toplaag met kras- en vlekkenbestendige technologie. Dit zorgt er niet alleen voor dat je vloer langer meegaat, het zorgt er ook voor dat je echt jezelf kan zijn in je eigen huis.

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Blos click PVC biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Blos PVC een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen en aangehechte ondervloer, zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.