(12 producten)

Moduleo LayRed XL Tegel Rigid Click

De Rigid Click PVC tegels van Moduleo Layred XL Tegel hebben een aangehechte 10dB ondervloer en zijn eenvoudig zelf te leggen. Bovendien is de Moduleo LayRed XL Tegel click uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling met slechts een warmte weerstand van 0,016Rw. Het is een bijzonder sterke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. De Moduleo LayRed tegel Click kan gelegd worden op elke vlakke ondergrond zoals zand-cement, anhydriet, hout of plavuizen. Moduleo Rigid click pvc is uitermate geschikt om zelf te leggen voor de doe-het-zelver!

Moduleo LayRed heeft :

  • Zeer goede verleg eigenschappen middels de UNICLIC verbindingen rondom, vaste ondervloer en de daarbij behorende stabiliteit.
  • Comfortabele toplaag = stiller dan welke rigid click momenteel verkrijgbaar.
  • De meest MATTE toplaag van alle pvc's in de markt !
  • Een zeer lage energie doorlaat weerstand van 0,0167 m²K/W uitermate geschikt voor vloerverwarming.
  • Vochtbestendig dus ook toepasbaar in badkamers (niet in de inloopdouche).
  • 10 dB contactgeluid reductie top voor appartementen.
Lees meer

De voordeligste leverancier van Moduleo LayRed XL Tegel Click PVC

Bij aanschaf van een Moduleo LayRed Rigid Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. Stuur deze offerte aanvraag naar ons toe en we zullen u onze scherpste prijs afgeven! De Moduleo Rigid Click PVC vloer is prima door de doe-het-zelver te leggen.

Hier onder ziet u wat informatie filmpjes over Layred Rigid click pvc vloeren:

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!