(4 producten)

Therdex Tapis Rigid Click

De click PVC vloer Therdex Tapis click is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en bovendien eenvoudig zelf te leggen. De Tapis Click vloeren zijn 121.3 x 22.2cm en hebben een aangehechte kurk onderlaag en kunnen geïnstalleerd worden op vrijwel elke stabiele en vlakke ondergrond zoals, plavuizen, anhdriet-, zand-cement dekvloer of houten vloer. Het is een sterke vormvaste vloer die makkelijk te onderhouden is en geschikt is voor veel belopen ruimtes.

Tapis Click PVC

De Therdex Tapis click is leverbaar in 2 kleuren. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een geluiddempende kurk onderlaag. De stroken zijn 1213x222x6mm.

Lees meer

Bij aanschaf van een Therdex Tapis Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. Stuur deze offerte aanvraag naar ons toe en we zullen u onze scherpste prijs afgeven! De Therdex Tapis Click PVC vloer is prima door de doe-het-zelver te leggen.